Gefractioneerde co2 laserbehandeling

gefractioneerde co2 laserbehandeling

Echter, hoe eenvoudig sommige behandelingen ook mogen lijken, de keuze van de geschikte golflengte, pulsduur en fluentie vereist een grondige kennis van zowel de dermatologie als de laserfysica. Bij een onoordeelkundig gebruik van dergelijke apparatuur kunnen immers wonden, littekens, pigmentbeschadiging of oogproblemen ontstaan. Ook de opvolging en de naverzorging na een huidbehandeling vereisen de nodige kennis van de genezingsreacties en in sommige gevallen moeten we een specifiek geneeskundig voorschrift geven. Niet voor niets stelt een uitspraak van de koninklijke academie voor Geneeskunde van België ondubbelzinnig dat deze behandelingen enkel thuishoren in een medische praktijk, onder de supervisie en de verantwoordelijkheid van een arts en niet in een schoonheidssalon. Daarom is er voor elke medische laser een specifieke opleiding nodig. Het is immers de bedoeling om met een minimum aantal behandelingen en verwaarloosbare risicos zo goed mogelijke resultaten te bereiken.

Medische laserbehandelingen van de huid, huidproblemen die berusten op afwijkingen kerst van de fijne bloedvaatjes zoals aangeboren wijnvlekken, couperose en rosacea in het gelaat, rode verkleuring in de hals ( erythrosis colli ) en fijne rode tot bredere blauwrode adertjes op de benen ( venectasieën aangeboren. UltraPulse ablatie met de verdampende laser van allerhande wratachtige of verheven huidletsels zoals moedervlekken ( intradermale naevi wratten ( verrucae cholesterolvlekken ( xanthelasmata zweetkliertumoren ( syringomen enz. Sommige voorlopers en oppervlakkige cancereuse huidletsels kunnen hiermee ook behandeld worden. Esthetische huidbehandelingen, esthetische behandelingen omwille van ontsierende huidproblemen behoren eveneens tot onze specialiteiten. Esthetische huidproblemen kunnen het gevolg zijn van een huidaandoening, een ongeval, of gewoon omwille van ouderdom. Vaak gaat het erom om zich beter te voelen, en daar is niets mis mee. Het fotoprogramma Cutaan Laser Centrum beschikt over een uitgebreid aantal gespecialiseerde toestellen die ingezet kunnen worden voor de meest uiteenlopende dermatologische esthetische behandelingen. Hoewel we nooit met zekerheid kunnen garanderen dat een huidafwijking volledig verdwijnt, streven we ernaar om ze zo veel mogelijk te verminderen. Wij werken steeds in samenspraak met onze patiënten en zoeken samen uit welke behandeling het beste aansluit bij uw wensen. Gespecialiseerde artsen, permanent opgeleid en bijgeschoold door te werken met de recentste apparatuur, kunnen we ook de nieuwste behandelingen aanbieden.

gefractioneerde co2 laserbehandeling
Aalter, waar verschillende ervaren dermatologen in samenwerkingsverband diverse kwalitatieve huidbehandelingen uitvoeren. In het Cutaan Laser Centrum beschikken we over zeven behandelingsruimten waar we met een tiental verschillende lasersystemen de meest uiteenlopende huidproblemen kunnen behandelen. Op het eerste verdiep voeren we ook behandelingen uit onder algemene verdoving. De meest recente en performante apparatuur. Sinds de jaren negentig is er een enorme evolutie in de specifieke laser apparatuur voor de behandeling van huidproblemen. Jaarlijks komen nieuwe toestellen op de markt die ofwel een verbetering zijn van de bestaande apparatuur, ofwel gebruikt kunnen worden voor nieuwe toepassingen. In het Cutaan Laser Centrum (CLC) hebben we de ambitie om voor elke huidaandoening of voor elk huidprobleem te beschikken over het meest performante systeem. Naast echte lasers, werken we voor specifieke toepassingen ook met toestellen op basis van intens gepulseerd licht (. Ipl, intense pulsed Laser infrarode straling, radiogolven, geluidsgolven ( ultrason ) en diepe bevriezing.
gefractioneerde co2 laserbehandeling

Lichttherapie en laserbehandeling : gezicht en lichaam


Beproefde laserapparatuur met een bewezen efficiëntie. Niet alle huidproblemen kunnen door én en dezelfde laser behandeld worden. Cutaan Laser Centrum beschikken we over verschillende medische lasers, die onze dermatologen deskundig inzetten in functie van de creme huidafwijking zodat we een optimaal resultaat kunnen bereiken. In het Cutaan Laser Centrum streven we er steeds naar om te kunnen werken met de recentste en meest performante apparatuur. We voeren echter nooit experimentele behandelingen uit. We kopen pas nieuwe toestellen aan, wanneer hun efficiëntie bewezen is en wanneer ze een wezenlijke verbetering vormen ten opzichte van de reeds bestaande toestellen. Meer info, het centrum, centrum voor medische en esthetische laserbehandelingen van de huid.

Kliniek de baronie brugge


Voor deze behandeling is geen narcose noodzakelijk. Wel gebruiken we een verdovende gel. De patiënt verlaat de kliniek met lichte roodheid en zwelling, die enkele dagen kan duren. U kunt de resultaten direct waarnemen. Na de laatste behandeling verbetert uw huid nog ongeveer zes maanden. Dit komt door de progressieve verbetering van het onderhuidse bindweefsel. De behandeling wordt bij voorkeur gecombineerd met een Titan laserbehandeling tegen rimpels.

gefractioneerde co2 laserbehandeling

De, fraxel laser is een revolutionair stukje medische spitstechnologie. De toegepaste techniek is tot stand gekomen door de zoektocht naar de voordelen van een huidverdampende laser, maar zonder de neveneffecten en de lange hersteltijd van de vroegere 'laser resurfacing'. Deze laser kan gebruikt worden voor tal van huidafwijkingen. Vooraleerst gebruiken we de Fraxel laser voor huidverjonging door vernieuwing van de bovenste huidlaag skin resurfacing. Ook als behandeling van fijne rimpels (vooral rond de ogen) geeft Fraxel uitstekende resultaten. Daarnaast is de, fraxel laser aangewezen voor alle vormen van pigmentvlekken en is het de gouden standaard geworden in de behandeling van melasma, het zogenaamde zwangerschapsmasker. Deze laserbehandeling kan ook bij acne gebruikt worden.

Ook littekens na wonden of chirurgie en grove poriën kunnen bestreden worden met de Fraxel laser. Op dit ogenblik wordt gestart met de behandeling van striemen (striae veroorzaakt door zwangerschap of groei, en ook daar zijn de resultaten verbrand uiterst beloftevol. Bovendien heeft deze technologie de unieke eigenschap dat ze toegepast kan worden over het volledige lichaam. Fraxel laserbehandeling produceert duizenden zeer kleine maar diepe cilindervormige behandelingszones. Door deze fractionele (gedeeltelijke) behandeling is de herstelperiode veel korter dan met de oudere technieken. Doordat de huid tijdens een sessie slechts gedeeltelijk (ongeveer 20 ) wordt behandeld, zijn er vier tot vijf sessies noodzakelijk om het volledige huidoppervlak te onkruid behandelen, met drie of vier weken tussentijd.

Kliniek de baronie brugge plastische


Het varieert van zes weken tot drie maanden. U krijgt uitgebreide instructies mee over hoe u uw huid na de ingreep moet behandelen. Een advies bij een schoonheidsspecialiste is nuttig om u te leren hoe u de rode zones kunt camoufleren met speciale make-up. Deze speciale camouflage kan gebruikt worden van zodra de huid volledig genezen is, dus een tiental dagen na de behandeling. Vanaf die dag kunt u dus weer onder de mensen verschijnen zonder enig teken van operatie. Deze laserbehandeling heeft in de laatste jaren sterk aan populariteit ingeboet, en dat om meerdere redenen.

Vooraleerst is er de zeer lange herstelperiode met roodheid. Daarnaast bestaat er ook kans op zogenaamde hypopigmentatie: de huid verliest (vaak definitief) zijn pigmentatie, ziet volkomen wit en kan zelfs niet meer bruin worden. Door deze witte kleur is er ook steeds een zeer duidelijke afgrenzing zichtbaar tussen de behandelde zone (gelaat) en niet-behandelde zone (hals). Ten derde wordt de duurzaamheid van het resultaat steeds meer in vraag gesteld. Deze ongemakken en ongewenste bijverschijnselen zijn niet aan de orde wanneer we werken met de zogenaamde gefractioneerde technieken: in dat geval behandelen we slechts een bepaald percentage van het huidoppervlak, met microscopisch kleine zones. De gouden standaard van de gefractioneerde lasers is de Fraxel laser. Bestrijd pigmentvlekken, acne, melasma of rimpels met de Fraxel laser.

Hoe veilig is een laserbehandeling?

De reden daarvoor is dat uw huid na een behandeling uiterst gevoelig is voor. Als u uw huid direct na de behandeling aan te veel zonlicht blootstelt, kunt u onregelmatige pigmentvlekken krijgen. Een complete ervaringen gezichtsbehandeling wordt onder volledige narcose uitgevoerd. De kleinere behandelingen kunnen onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. In het begin is de huid rood en gezwollen en produceert wondvocht. Na ongeveer twee weken is de wond dicht, maar hou er rekening mee dat uw huid nog lang rood kan zijn, zoals iedere schaafwond. Het is niet te voorspellen hoe lang dit duurt.

gefractioneerde co2 laserbehandeling

Tips voor een strakkere

Met behulp van de co2 laserbehandeling worden dunne laagjes van de huid verwijderen verdampt. Er ontstaat als het ware een schaafwond. Scherpe groeven in de huid veranderen daardoor in zachte glooiingen. Ook de diepere huidlagen kunnen geprikkeld worden, waardoor bindweefselversteviging plaats vindt. In sommige gevallen zijn twee behandelingen nodig. Tijdens het eerste gesprek bespreekt de chirurg de mogelijkheden en legt hij u in detail uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. U krijgt uitgebreide instructies over hoe u uw huid voor aan de behandeling dient te verzorgen. Rimpelbehandeling met CO2 vindt meestal plaats in najaar en winter.

We hebben 4 laserapplicaties: mixto gefractioneerde co2 laser, fraxel, limelight, titan. Mixto gefractioneerde co2 laserbehandeling tegen rimpels. De laserbehandeling voor rimpels is een methode om de bovenste laag van oppakken uw huid te verwijderen. De methode is uiterst geschikt voor verwijdering van rimpels in het gelaat en voor de afvlakking van littekens door acne. Een behandeling met de co2 lasertechniek laat uw huid er jonger en frisser uitzien. Diepe lachrimpels en fronslijnen worden vager en fijne rimpeltjes verdwijnen bijna helemaal. Ook littekens als gevolg van acne of waterpokken worden door de behandeling sterk verbeterd. Rimpels en littekens worden vager zonder dat er iets aan het karakter van uw gezicht verandert.

Ematrix vanaf 100 - bij MediDerm

Cutaan Lasercentrum cutaan Lasercentrum, het Cutaan Laser Centrum is een medisch centrum dat gespecialiseerd is in zowel medische als esthetische dermatologie door middel van laserbehandelingen. Laserbehandelingen van de huid, onze specialiteit. Wat zijn medische lasers? Laser is het letterwoord voor de Engelse term Light Amplification by the Stimulated Emission of Radiation. Eenvoudig uitgelegd is een laser een bron van zeer intens licht van én bepaalde golflengte die zeer geordend en met een zeer hoge energie gericht kan worden op een zeer kleine plek. Dankzij deze eigenschappen heeft men ontdekt dat, mits een aangepaste pulsduur en energieflux, medische lasers ingezet kunnen worden om zeer gericht bepaalde delen van de huid bewust te beïnvloeden, te beschadigen of te vernietigen terwijl de omliggende weefsels intact blijven. Het doel van een laserbehandeling is om bijvoorbeeld pigmentcellen of bloedvaten te raken zonder de normale huidstructuren te beschadigen om aldus een dermatologische of esthetische verbetering van de huid te bereiken.

Gefractioneerde co2 laserbehandeling
Rated 4/5 based on 846 reviews
Recensies voor het bericht gefractioneerde co2 laserbehandeling

  1. Atitydys hij schrijft:

    Het Medisch Centrum liebergen is bijna klaar voor gebruik. U krijgt uitgebreide instructies over hoe u uw huid voor aan de behandeling dient te verzorgen. Disclaimer: Resultaten kunnen verschillen per persoon afhankelijk van onder andere indicatie, leeftijd en huidtype en kunnen daarom niet worden gegarandeerd. Bij de ematrix behandeling kan het SelectPulse feed back systeem heel nauwkeurig de energie, de weerstand en de penetratie diepte in de huid bepalen.

  2. Fogyf hij schrijft:

    U krijgt uitgebreide instructies mee over hoe u uw huid na de ingreep moet behandelen. Elders in de wereld is al ruime ervaring met laserbehandeling van de vagina. In tegenstelling tot een Co2 laserbehandeling ontstaat slechts minimale beschadiging van de epidermis. EMatrix behandeling, we hechten steeds meer waarde aan goed uiterlijk en een vitale gave huid.

  3. Beqop hij schrijft:

    Hygiëne, bij Willeke kamphof is gekozen voor de femiLift laser. Operatieve behandeling, bij deze operatie wordt een tape onder de urinebuis geplaatst om deze te ondersteunen. Het varieert van zes weken tot drie maanden. MediDerm aanbieden is de ematrix behandeling.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: