Frequentie therapie

Frequentie therapie of frequentie behandelingen zijn gebaseerd op de wetenschappelijke ontwikkelingen in resonantietherapie n van raymond Rife. Frequentie therapie bestaat uit energieopbouw en reduceren van belastingen. Uw lichaam herstelt en regenereert zichzelf weer, en raakt afvalstoffen sneller kwijt. Breng je lichaam en geest weer in balans met alternatieve therapie. Bodyspectrum is gespecialiseerd in dna opstellingen. Vlaamse vereniging voor Psychoanalytische. De efpp ( www. Efpp.org ) is een overkoepelende europese organisatie die nationale psychoanalaytische.

De frequentie therapie is geschikt voor zowel chronisch zieken als patiënten met acute klachten. Zelf kunt u uiteraard aanvullende maatregelen treffen naast Frequentie therapie, om te zorgen dat uw lichaam zo vrij mogelijk van apeldoorn ballaststoffen blijft. Voldoende beweging, 2 liter water per dag drinken en genoeg slaap zijn uiteraard belangrijke onderdelen. Maar ook vitaminerijke voeding (supplementen saunabezoek en darmspoelingen kunnen helpen, evenals het collagen beperken van het gebruik van koffie, sigaretten, suiker en zonnebaden).

frequentie therapie
als u zwanger bent, een pacemaker heeft of kunstmatige ledematen heeft. Op basis daarvan kunnen passende therapieprogrammas voor u worden uitgezocht. Wat zijn de verwachte resultaten van Medisan Therapie? Bij de behandeling met Frequentie therapie ligt de nadruk op de energieopbouw en het reduceren van belastingen. Dit heeft een versterkende werking en het immuunsysteem wordt geactiveerd. Na de therapie kan het lichaam zelf veel gemakkelijker verstoorde functies repareren en regenereren. Het reduceren van ziekmakende belastingen geeft het lichaam meer ruimte om zich van ziekmakende invloeden (zoals toxinen, ziektekiemen en elektro-smog) te bevrijden. Uw algemene gezondheidstoestand verbetert door een verhoogd energieniveau. Klachten verminderen, de stofwisseling wordt geprikkeld en ballaststoffen uitscheiden wordt eenvoudiger.
frequentie therapie

Frequentie therapie - bur health


Bij de therapie worden meetbare elektromagnetische signalen met ziekte geringe intensiteit gebruikt. De eerste stap in de Frequentie therapie is het fundamenteel en systematisch opbouwen van energie. Dit gebeurt door schadelijke milieu-invloeden te verminderen, een voedingsprogramma op te stellen en te kijken hoe de elektromagnetische straling uit de natuur optimaal kan worden benut. Daarna komt de stap van het reduceren van belastingen. Belastingen kunnen bestaan uit giftige stoffen uit onze maatschappij, lichaamseigen factoren (zoals tandvullingen, inentingen, infecties) products en psychische stress. Hierbij wordt het DigiSoft-systeem toegepast om zeer doelgerichte elektromagnetische impulsen toe te dienen. De door bepaalde belastingen ontstane verbindingen worden zo opgelost en uitgescheiden. Frequentie therapie kan helpen als u last heeft van bijvoorbeeld gewrichtsklachten, huidaandoeningen, chronische ontstekingen, slaapstoornissen of allergieën, maar er zijn nog tal van andere klachten die sterk verminderd kunnen worden met deze behandeling.

Frequentie therapie - bur health


Voor wie zijn de behandelingen? Er is geen beperking van leeftijd of huidtype. Als u de tekenen van veroudering wilt tegengaan en een strakkere, gladdere huid wil, die er frisser uitziet en frisser aanvoelt, dan is deze behandeling beslist iets voor u! Wanneer mag ik resultaten verwachten? Resultaten zie je al na de eerste behandeling! Een volledige kuur van 6 tot 10 behandelingen geeft een echte duurzame verbetering. Significante resultaten en structuurverbetering van de huid zijn het gevolg.

frequentie therapie

Wat is het werkingsprincipe van rf therapie? Laat een goede overdracht plaatsvinden van elektrische energie naar thermische energie. Deze dringt door in de afgekoelde epidermis en dringt diep in dermis. Verhoogt de temperatuur, versnelt de bloedsomloop in de huid en onderhuidse weefsels, verstrakt en verwarmd weefsel direct, stimuleert de opbouw van collageen eiwitten voor de langere termijn, het effect is een strakke huid en het verminderen van rimpels. De behandelingen worden niet beperkt door huidskleur elk huidtype en huidskleur kan behandeld worden, laat geen littekens of verbrande huid en/of rode zwellingen achter na de behandeling. . Inez biedt een therapeutisch effect met de kortste behandelduur op de veiligste manier. Er zijn geen verdovingen nodig. .

u kunt gewoon verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Na elke behandeling is er zichtbaar resultaat echter voor een langdurig resultaat zijn er meerder behandelingen nodig. . Onze trio-i-shape therapie wordt erkend waar en toegepast in de medische wereld en geld als beste niet operatieve therapie-methode voor het verwijderen van rimpels en het verjongen /verstrakken en liften van de huid met de kortste behandeltijd en de langst bewezen werking. Welke zones zijn behandelbaar? De behandelbare zones zijn buik, armen, heupen, binnen- en buitenkant van de dijen, de maagstreek, benen, rug(voor voorgaande zie afslanken het gelaat, hals en decolleté. Welke zones zijn niet behandelbaar? De zones zoals handen, voeten, schouders, en knieën zijn niet behandelbaar.

Bodyspectrum in Delft biedt alternatieve geneeswijzen

Radiofrequentie levert nieuwe energie in het behandelde huidgebied, tegelijkertijd in de oppervlakkige en de diepe lagen van het huidoppervlak. Radiofrequentie pakt de oorzaak van het probleem aan en niet enkel de symptomen! Het collageen in de huid wordt verwarmd en gestimuleerd, waardoor het samentrekt (krimpt) met een onmiddellijk strak makend effect. De warmte stimuleert ook de aanmaak van nieuw collageen, zo dat de huid na een reeks behandelingen serum zichtbaar verstrakt en er jonger uitziet. Toepassing ra dio frequentie behandeling voor het gelaat. Gezichtshuid Verfrissen/verjongen en liften. De huid van de onderkaak en de nek verstrakken. Verbetering van de conditie van slappe huid. Verbetering neus-lippenplooi.Het insluizen ( naaldloze mesotherapie ) van uw producten, zoals fillers, hyaluronzuur, botoxalternatief enz.

frequentie therapie

Vlaamse vereniging voor Psychoanalytische Therapie ( vvpt )

Deze combinatie is uniek. . Wij bieden u nu alle mogelijke anti-aging behandelingen op maat aan, dankzij 3 verschillende technologieën én met de beste resultaten. Alle trio-i-shape behandelingen zijn klinisch getest en hebben hun werkzaamheid al bewezen, opdat u zeker kunt zijn dat de probleemzones zullen verdwijnen. Vacuüm is vergelijkbaar met zuigkracht en zorgt voor betere bloed- en lymfecirculatie in de huid. Hierdoor hebben led-licht en radiofrequentie veel meer dark invloed op het resultaat van de behandeling. Led technologie vermindert leeftijdsverschijnselen. Deze techniek heet photo regulation en dringt door tot in de huidcellen, waar ze wordt omgezet in celenergie. Deze nieuwe energie zorgt voor resultaten als anti-aging, huidverstrakking, huidverjonging, enz. Wat is radio frequentie?

Wat betekent trio-i-shape in de spierpijn strijd tegen huidveroudering? We kennen allemaal de bekende huidverouderingskenmerken in het gelaat, onderkin en hals. Dé zones die we zolang mogelijk strakker, rimpelloos en van binnenuit "glowing" willen zien. De trio-i-shape biedt de oplossing! U voelt zich mooier en ziet zichtbaar jonger. Met de trio-i-shape pakken problemen als huidveroudering, verslapte huid, onderkin en grove porien aan, door de samenwerking van 3 verschillende technologieën. . vacuüm, led licht en radiofrequentie.

ZenScan - bioresonantie & Holistisch Therapie centrum

Het is al jarenlang bekend dat de gezondheid van de mens zich weerspiegelt in het energieveld van ons lichaam. Op grond van recent onderzoek ontwikkelde men een stoma nieuwe behandelmethode: de Frequentie therapie, ofwel de vitaalveld Therapie. Het gaat hier om een elektromagnetisch veld welke van persoon tot persoon verschilt. Dit veld kan door belastingen, tekorten of ziekten verstoord zijn. Daarom proberen we met Frequentie therapie door middel van elektromagnetische therapiesignalen het vitaalveld te normaliseren. U ligt bij de therapie op een behandeltafel. Onder en op het lichaam worden elektroden gelegd, waarbij het belangrijk is dat u alle sieraden, bril en horloge afdoet en dikke kleding uittrekt. U komt niet in contact met elektrische stroom of sterke magneetvelden. Frequentie therapie is volledig pijnvrij en niet te voelen.

Frequentie therapie
Rated 4/5 based on 611 reviews
Recensies voor het bericht frequentie therapie

 1. Patylyju hij schrijft:

  Belangrijk is pijnbestrijding en het in de hand houden van de ontstekingsreactie. Vanuit de uitgang van de bicom worden de therapie-trillingen, weer via de meetsnoeren, door middel van de uitgangselectrode naar de patiënt gestuurd. Hierin staat dat het effect van bestraling met licht onafhankelijk is van de intenstiteit en de tijd van de bestraling zolang deze maar niet onderbroken wordt. Een intolerantie in het lichaam.

 2. Syruzux hij schrijft:

  Dit veld kan door belastingen, tekorten of ziekten verstoord zijn. Deze moet niet helemaal onderdrukt worden om herstel wel erdoor in gang gezet wordt. Het flesje of de chip moeten voor iedere vervolgbehandeling weer meegebracht worden.

 3. Zaqefo hij schrijft:

  Deze zijn voor allerlei metingen benodigd en inzetbaar bij zowel electroacupunctuur, de biotensor als wel bioresonantie-therapie. Ik heb in mijn praktijk natuurlijk de beschikking over talloze dozen gevuld met testbuisjes. Dna is waar de cel de ziel ontmoet. De absorptie van de fotonen (lichtdeeltjes) door cellen heeft een aantal biochemische effecten.

 4. Qewuh hij schrijft:

  Overbehandeling of te hoge dosis kan leiden tot overstimulatie van cellen waardoor juist bio-inhibitie op kan treden volgens de Arndt-Schultz curve. Het model van de dynamiek van psychische klachten dat Sigmund Freud ontwikkelde heeft vrijwel alle vormen van psychotherapie beïnvloed. Een gedeelte hiervan draagt een. Cosmetica, deodorant, parfum, wasmiddel of zeep.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: